MENU
tensen logo

ROLEX / BORN TO RACE

De Oyster Perpetual Cosmograph Daytona is een icoon dat in naam en functie voor altijd verbonden is met de wereld van de autosport. Zes decennia na zijn creatie blijft het een klasse apart onder de sportchronografen.

18/11/2022

ROLEX / EEN REIS IN DE WERELD VAN ROLEX

Hans Wilsdorf was vast overtuigd van het vermogen van een mens om te innoveren en te streven naar uitmuntendheid. Meer dan 100 jaar na de oprichting van het merk is de filosofie van de oprichter meer dan ooit aanwezig, van de productie van de horloges van

15/11/2022

EBEL / BEAUTY MARRIES FUNCTION

EBEL, schoonheid trouwt met functie. Opgericht in 1901 in La-Chaux-de-fonds door man & vrouw, Eugene Blum Et Alice Levy. Eugene werd gedreven door functionaliteit en Alice geïnspireerd door schoonheid. Hierdoor werd de basislijn voor het merk EBEL gevormd

27/07/2022

FOPE / WE VERWELKOMEN EEN NIEUW JUWELENMERK

FOPE is een Italiaans goudsmederijbedrijf dat zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld tot een internationaal merk voor verfijnde juwelen met flagship boetieks en showrooms in Venetië, Londen, Dubai, Kuala Lumpur en Isola Bella (Lago Maggiore in Italië).

27/07/2022

BIGLI / EEN NIEUWE GENERATIE JUWELEN

Een nieuwe generatie juwelen. Gemaakt van 18kt goud, hoge kwaliteit diamanten en de meest heldere en kleurrijke edelstenen. BIGLI is een juwelen merk dat uw verhaal vertelt. We hopen dat ze evenzeer de beste momenten in je leven zullen belichamen.

26/07/2022